Wie ben ik?

Meer over mij

Mijn naam is Ronald. Geboren en getogen in Den Haag waarna ik via Delft in Delfgauw terecht ben gekomen. Ik woon daar nu een aantal jaren naar mijn zin.

Ik heb in de loop der jaren verschillende werkzaamheden gedaan. Hoewel het werk wat ik deed kon best leuk zijn en ik leuke collega’s had, miste ik meestal toch iets. Ik kon nooit echt aangeven wat ik miste maar er was een soort leegte. Enige jaren geleden heb ik enige tijd in de uitvaart gewerkt waarbij ik me ineens ging beseffen wat ik al die jaren gemiste heb. Dat is met één woord te omschrijven: Voldoening.

Gezondheid

Met de drang naar voldoening in mijn achterhoofd ben ik, naast mijn vaste werkzaamheden, in een nieuw avontuur gestapt. Sinds een jaar houd ik me bezig met een concept op het gebied van gezondheid. Hierbij moet je denken aan gezondheid op een heel breed vlak, maar met name het werken aan je gezondheid van binnenuit. Hiermee bedoel ik dat je ervoor zorgt dat je lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om zo goed mogelijk te kunnen doen waar het voor gemaakt is. Met alle ervaringen die ik hierbij heb opgedaan merk ik dat de leegte die ik eerder had niet meer aanwezig is. Eindelijk de voldoening waar ik naar op zoek was.

Ervaringsdeskundige

Om te weten waar je over praat en andere mensen zo goed en volledig mogelijk te kunnen informeren en helpen, heb ik ervoor gezorgd dat ik een deel van hetgeen ik aan geïnteresseerden vertel zelf heb ervaren. Met andere woorden, voor een deel spreek ik naast kennis die ik heb opgedaan uit lectuur en ervaringen van mensen ook uit ervaringen die ik zelf heb opgedaan met het concept. Hierdoor ben ik nog enthousiaster geworden. Zie ook de foto’s hieronder. Deze foto’s zijn genomen met ruim 16 kilo gewichtsverlies in zes weken. Nog 15 kilo te gaan 🙂

Een van de dingen waar ik ervaringsdeskundige in ben is een kuur waarbij je afvalt. Ervaringen van mensen die deze kuur gedaan hebben is dat vrouwen een gemiddelde van 5 tot 10 kilo kwijtraken in 21 dagen en mannen 10 tot 15 kilo afvallen binnen 21 dagen na de start van deze kuur. Aangezien ik zelf ook overgewicht had ben ik de kuur zelf ook gaan doen, en met verbluffende resultaten. Ik heb echt van alles geprobeerd om af te vallen. Dit loopt van anders eten, minder eten, koolhydraten weglaten tot de bekende maaltijdvervangers aan toe, dus shakes en repen. Niets van dit alles heeft een leuk resultaat tot gevolg gehad. Ik ben zelf de kuur gaan doen en was na 21 dagen inderdaad 11 kilo kwijt. Geen honger, geen maaltijdvervangers, geen ellende… Daarmee was voor mezelf bevestigd dat de kuur inderdaad werkt waar hij voor ontwikkeld is. De gewichtsafname is daarna gewoon doorgegaan. Ik ben er lichter, gezonder, energieker en vrolijker door geworden.

Het zal je niet verwonderen dat ik, na mijn ervaring met deze kuur, nog enthousiaster ben geworden dan ik al was. Ik ben daarna als ‘gezondheidsmentor’ gestart met het actief helpen van mensen om af te vallen en hun streefgewicht te behalen. Mensen die mij dankbaar zijn, daar krijg ik dus weer voldoening van.

Ik werk trouwens niet alleen in Delfgauw maar in de gehele regio Haaglanden. Ik informeer geïnteresseerden zoveel mogelijk op het moment dat het ze uitkomt. Ik probeer mijn agenda daar altijd op aan te passen. Daarbij is het, wanneer mensen geïnteresseerd zijn, ook geen enkel probleem dat ik u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving verder informeer.

Wil je meer weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met me op via de contact pagina.

Mijn foto’s na 6 weken de kuur. Ruim 16 kilo eraf … nog 15 te gaan.

Voor de start van de stofwisselingskuur

Voor de start van de kuur

Na zes weken stofwisselingskuur

Na zes weken kuren

 

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten